Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ
& ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου ξεκίνησε τη συγγραφή βιβλίων σε ηλικία 23 ετών (1994), οπότε και εκδόθηκαν τα τρία πρώτα του βιβλία. Σήμερα, είναι ο συγγραφέας ορισμένων από τα πιο επιτυχημένα πανεπιστημιακά βιβλία που διδάσκονται σε ελληνικά πανεπιστήμια, ενώ είναι διαθέσιμα και στην ελεύθερη αγορά. Χαρακτηριστικά αναφέρεται το βιβλίο της ανάπτυξης εφαρμογών με το Arduino, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η χιλιάδα και είναι το Νο1 και Best Seller βιβλίο στην Ελλάδα. Άλλο παράδειγμα, είναι το βιβλίο των 823 σελίδων για τους μικροεπεξεργαστές, το οποίο αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο σύγγραμμα στην Ελλάδα. Σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για όλα τα βιβλία, αλλά και να κατεβάσετε το υλικό που τα συνοδεύει.

Διαβάστε περισσότερα >>
ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία των αντίστοιχων ελληνικών βιβλίων, ο Παναγιώτης Παπάζογλου, ξεκίνησε να γράφει πανεπιστημιακά βιβλία στα Αγγλικά. Τα βιβλία αυτά εκδίδονται και τυπώνονται στην Αμερική από την Amazon. Σε αυτή την ενότητα, θα διαβάσετε πληροφορίες για τα βιβλία αυτά, τα οποία μπορείτε να δείτε και στο επίσημο βιβλιοπωλείο της Amazon στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα >>
ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό βιβλίο που κυκλοφόρησε για το Arduino. Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα από δύο έμπειρους εκπαιδευτικούς, ενώ σήμερα βρίσκεται στη 2η έκδοση. Από το 2014 μέχρι σήμερα, παραμένει το πιο δημοφιλές βιβλίο, παρά το γεγονός της κυκλοφορίας και άλλων σχετικών ελληνικών βιβλίων, αλλά και αντίστοιχου ελληνικού υλικού στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα >>