Βιβλία & απλά άρθρα


Δείτε τα τεχνικά-επιστημονικά βιβλία του Παναγιώτη Παπάζογλου και κατεβάστε το αντίστοιχο υλικό. Τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν στη θεματολογία τους: Προγραμματισμό, υλικό του υπολογιστή, μικροεπεξεργαστές, μικροελεγκτές, Arduino, κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για βιβλία που ανήκουν σε διάφορα μη επιστημονικά πεδία. Κατά το παρελθόν έχει δημοσιεύσει απλά μη επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά περιοδικά

Επιλεγμένα βίντεο

Δείτε ορισμένα επιλεγμένα βίντεο από ομιλίες και παρουσιάσεις
Μουσείο πληροφορικής


Επισκεφθείτε ένα μοναδικό μουσείο πληροφορικής που δημιούργησε ο Παναγιώτης Παπάζογλου. Υπολογιστές, λογισμικό, περιφερειακά, βιβλία, κλπ από τη δεκαετία του 1980. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από αυτό το μικρό μουσείο και τα εκθέματά του. Διαβάστε πληροφορίες για το μοναδικό βιβλίο του μουσείου που αποτελεί μια ιστορική αναφορά της εποχής εκείνης και αποκτήστε το από το Amazon σε μια από τις δύο εντυπωσιακές εκδόσεις.

Ακαδημαϊκά & Έρευνα

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου είναι καθηγητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με διδακτική εμπειρία μεγαλύτερη από 22 χρόνια. Διαβάστε πληροφορίες για την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα, καθώς και για τη διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα που έχει πραγματοποιήσει. Έχει τιμηθεί κατά το παρελθόν με δύο διεθνή βραβεία σε Κορέα και Βερολίνο αντίστοιχα για την κορυφαία ερευνητική εργασία στον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα για την ερευνητική του δραστηριότητα, τα αντίστοιχα αποτελέσματα, κλπ.
Arduino, Μαθήματα και βηθητικό υλικό
Πρόσβαση στη σελίδα